• Slide 2 image
    Model 1
    KAČKAVALJ KRSTAŠ
    Vodeći artikal od sireva u Mlekari Spasojević.Sir parenog testa.Pravi se po standardu JUS E C 20 010-1997 po specijalnom tehnološkom postupku.

Kačkavalj "KRSTAŠ" 45%mm

Vodeći artikal od sireva u Mlekari Spasojević.Sir parenog testa.Pravi se po standardu JUS E C 20 010-1997 po specijalnom tehnološkom postupku.

Prema pomenutom Standardu, kačkavalj, koji se pravi na takav način, a težine je do 3 kg, zove se KRSTAŠ.

Ima široku primenu u ishrani: kao stoni, upotrebljava se kao samostalno jelo, za predjela, u kombinaciji sa suhomesnatimm proizvodima, čini nezaobilaznu kombinaciju hladnih nacionalnih tanjira, ali i kao pohovan, ili dodatak za pizze, sendviče, peciva i dr.

Čuvati na temperaturi od 0oC do +8oC.

Pakovanja kačkavalja su od cca:

- 1,20 KG (okrugla pogača)

- 0,6 KG (u obliku prizme)

- 0,2 kg (vakumirani trougao)

Additional Informations

Quae eum placeat reiciendis enim at dolorem eligendi?


  • Lorem ipsum dolor sit quam
  • Consectetur adipisicing elit
  • Illum autem tempora officia
  • Amet id odio architecto explicabo
  • Voluptatem laborum veritatis
  • Quae laudantium iste libero