• Slide 2 image
  Model 1
  MLEKO
  Visokokvalitetno sveže mleko sa naših pašnjaka. Pasterizacijom i posebno odabranim tehnološkim postupkom sačuvani su korisni esecijalni sastojci i prepoznatljiv ukus našeg detinjstva.Posebno je omiljen kod starijih jer je pogodan za dobijanje kajmaka.
 • Slide 2 image
  Model 1
  JOGURT
  Napitak koji se spravlja posebnim tehnološkim postupkom i od brižljivo odabranog mleka sa našeg područja. Preporučuje se u svakodnevnoj ishrani svim uzrastima.
 • Slide 2 image
  Model 1
  KISELA MLEKA i PAVLAKE

  Ovo je grupa proizvoda koja spada u visoko energetske namirnice koje su namenjene sportistima, mladima koji nesmetano uživaju u dobrom obroku, ali i onima koji vole bogat ukus i neponovljiv osećaj planinskih livada.
 • Slide 2 image
  Model 1
  SIREVI i NAMAZI
  KAČKAVALJ KRSTAŠ sa znakom ZAPIS TARE nosi potpis cvetnih livada, zelenih borova, plavih vetrova i pečat zaslađen mirisom poljskog cveća koji su ove planine iznedrile.Tarko( nov proizvod) topljeni sir za mazanje i Sirni Namaz-sveži sir su dopuna koja će upotpuniti ukuse naših potrošača.
 • Slide 2 image
  Model 1
  NOVO - SURUTKA
  SURUTKA FITNESS PROBIOTIC je novi proizvod kao potreba naših potrošača koji drže do nege svog zdravstvenog stanja. Preporučuje se u prevenciji i terapiji oboljenja jetre, doprinosi očuvanju vitke linije i oslobađa od suvišnih kilograma.

Priznanja

U Mlekari Spasojević veoma cene ocene stručnjaka, ali sa ponosom ističu pohvale koje svakodnevno dobijaju od potrošača čiji se broj povećava iz dana u dan.

Novosadski Sajam 2007.


Na 74. Novosadskom sajmu 2007. godine, proizvodi Mlekare Spasojević dobili su vrhunsko priznanje za odličan kvalitet svojih proizvoda:

- Pehar Novosadskog Sajma
- Šampion Kvaliteta u grupi proizvoda - za šampinjone u pavlaci.
- 3 velike zlatne, 7 zlatnih i 3 srebrne medalje za odličan kvalitet svojih proizvoda.

Showcase Venedor

Novosadski Sajam 2006.


Na ocenjivanju kvaliteta proizvoda na 73. Novosadskom Sajmu 2006. godine jedinstveni proizvodi Mlekare Spasojević pod robnom markom ZAPIS TARE, odlikovani su:

- Diploma sa posebnim priznanjem za odličan kvalitet svojih prolizvoda.
- 2 velike zlatne medalje, 4 zlatne i 1 srebrna medalja