• Slide 2 image
  Model 1
  MLEKO
  Visokokvalitetno sveže mleko sa naših pašnjaka. Pasterizacijom i posebno odabranom tehnološkim postupkom sačuvan je prepoznatljiv ukus našeg detinjstva i korisni esecijalni sastojci.Posebno je omiljen kod starijih jer je pogodan za dobijanje kajmaka.
 • Slide 2 image
  Model 1
  JOGURT
  Napitak koji se spravlja posebnim tehnološkim postupkom i od brizljivo odabranog mleka sa našeg područja. Preporučuje se u svakodnevnoj ishrani svim uzrastima.
 • Slide 2 image
  Model 1
  KISELA MLEKA i PAVLAKE

  Ovo je grupa proizvoda koja spadaju u visoko energetske namirnice koje su namenjene sportistima, mladima koji nesmetano uživaju u dobrom obroku , ali i onima koji vole bogat ukus i neponovljiv osećaj planinskih livada.
 • Slide 2 image
  Model 1
  SIREVI i NAMAZI
  KAČKAVALJ KRSTAŠ sa znakom ZAPIS TARE nosi potpis cvetnih livada, zelenih borova, plavih vetrova i pečat zaslađen mirisom poljskog cveća koje su ove planine iznedrile.Tarko( nov proizvod) topljeni sir za mazanje i Sirni Namaz-sveži sir su dopuna koje će upotpuniti ukuse naših potrošača.
 • Slide 2 image
  Model 1
  NOVO - SURUTKA
  SURUTKA FITNESS PROBIOTIC je novi proizvod kao potreba naših potrošača koji drže do nege svog zdravstvenog stanja. Preporučuje se u prevenciji i terapiji oboljenja jetre, doprinosi očuvanju vitke linije i oslobađa od suvišnih kilograma.

Mlekara Spasojević

Mi smo registrovani kao proizvođači mleka i mlečnih napitaka i bavimo se, u stvari, pažljivim odabiranjem mleka koje se stvara na širem području planina Povlena, Zlatibora i Tare - planine koju je, po legendi, zbog nenadmašne lepote, dobri bog Tar izabrao za božanski život.

Mi smo svesni da od očuvanja ovog rajskog područja zavisi naša sudbina. Onog trenutka kad ne bude mleka sa područja Tare, prestaje i postojanje Mlekare Spasojević.

Mi smo baštinci Tare, Tara je naša sudbina.