• Slide 2 image
    Model 1
    PEKARSKI SIR
    Svrstava se u meke sireve i pravi se od pasterizovanog mleka, po specijalnoj tehnološkom procesu.

Pekarski (sitni) Sir

Svrstava se u meke sireve i pravi se od pasterizovanog mleka, po specijalnom tehnološkom procesu.

Ima široku primenu u ishrani, a najpopularniji je za punjenje pita i gibanica, a može da se koristi i kao namaz u kombinaciji sa suhomesnatim proizvodima ili punjen začinskim biljem ili seckanom pršutom ili kulenom.

Čuvati na temperaturi od 0oC do +8oC.

Pakuje se u:

- PE kofice 0,6 KG

Additional Informations

Quae eum placeat reiciendis enim at dolorem eligendi?


  • Lorem ipsum dolor sit quam
  • Consectetur adipisicing elit
  • Illum autem tempora officia
  • Amet id odio architecto explicabo
  • Voluptatem laborum veritatis
  • Quae laudantium iste libero