Sertifikati

Koje smo stekli

Kompanija Mlekara Spasojević ima svest da posluje u oblasti proizvodnje hrane, i zato upravljanju kvalitetom proizvoda poklanja izuzetnu pažnju.
Mlekara Spasojević zna da je mleko izuzetna hrana za decu i odrasle, ali i pogodno tle za bakterije i zato kontroliše sve što se kontrolisati može.

– Mlekara Spasojević uspostavlja, dokumentuje i stalno poboljšava sistem upravljanja kvalitetom prema ISO9001/2008 (Novembar 2003.).

– Bezbednost hrane prema HACCP principima Codex Alimentarius (2006.), Mlekara Spasojević je ispunila zahteve za stalno unapređenje poslovanja i preispitivanje svojih maksimalnih ciljeva i zahteva savremenog tržišta na kojem posluje.

– Mlekara Spasojević poseduje i srtifikate za bonitetnu izvrsnost Creditworthiness Rating, br: 17479270 kojim se svrstava u sam vrh privrednih društava u Srbiji koji su ovlašćeni za upotrebu statusa A kao simbola bonitetne izvrsnosti, izdatog od Bisnode, vodeće firme u Evropi za poslovne i bonitetne informacije.

– Takođe smo nosioci Sertifikata Excellent Sme za poslovnu izvrsnost. Punovažnost sertifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće COFACE u saradnji sa Privrednom komorom Srbije. Stalno praćenje poslovanja od strane COFACE, obezbeđuje primernu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.
-Kompaniji Mlekara Spasojević d.o.o.Bajina Bašta uručen je Golden Certificate AAA za 2014., 2015. i 2016. godinu, na svečanoj dodeli održanoj 25. Novembra 2016. u hotelu Holiday INN, kojoj su prisustvovale najbolje od naboljih kompanija. Reč je o međunarodnom sertifikatu koji se radi po evropskom modelu za poslovnu izvrsnost – European Foundation for Quality Management, i koji se izdaje duže od 20 godina u 19 zemalja EU – llicenca Dun & Bradstreet – partnerstvo sa d&b Bisnode AB Švedska.
Uslov za izdavanje Zlatnog sertifikata je da pravni subjekat tri godine zaredom ispoštuje stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene. Grupa Golden Certifikate ima 103 pravna subjekta od ukupno 443.439 aktivna u Srbiji, što znači da Mlekara Spasojević d.o.o. spada u 1% najuspešnijih firmi u Srbiji.
Ovo priznanje izvrsnosti je jedan od najprestižnijih sertifikata u Evropi. Posedovanje Sertifikata je potvrda ekonomskog kvaliteta kompanije priznatog u Evropi iza kojeg stoji jedinstveni način vrednovanja kompanija, a nosioce ovog priznanja svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa bilo kojom kompanijom iz Evrope.

AAA Sertifikat - Mlekara Spasojević
AAA Sertifikat - Mlekara Spasojević

Mobilni Meni